menu
Word Lid
Leeuw van de week - Marc Schepens


Geboren in 1961, kreeg ik de naam Marc Schepens, en ik ben al 42 jaar gelukkig getrouwd met Ute. Samen zijn we de trotse ouders van onze prachtige dochter Lisa-Maria. Een van mijn grootste geneugten in het leven is het maken van ontspannende wandelingen rond de pit.

Mijn Visie en Missie voor Onze Gemeente

1. Gelijke Behandeling voor Iedereen:

Ik wil de vriendjespolitiek aanpakken en zorgen voor een eerlijke en gelijke behandeling voor iedereen in onze gemeente.

2. Strikte Naleving van Dierenwelzijn:

Een van mijn belangrijkste speerpunten is de strikte naleving van de wet op dierenwelzijn. Onze dieren verdienen respect en een goed leven.

3. Menswaardig en Betaalbaar Bestaan voor Ouderen:

Onze ouderen verdienen een menswaardig en betaalbaar bestaan zonder dat hun kinderen financieel hoeven bij te springen. De almaar stijgende prijzen voor rust- en verzorgingstehuizen moeten worden gestopt.

4. Financiƫle Verantwoordelijkheid:

We moeten denken aan de portemonnee van de gewone Bredenaar. Een beter beheer van de gemeentelijke financiƫle middelen is noodzakelijk. Geen onbetaalbare prestigeprojecten meer en geen onnodige uitgaven op kosten van de Bredenaar.

5. Waarden en Normen:

 Ik wil weer waarden en normen zien, zodat onze kinderen een toekomst hebben waarin rechtvaardigheid zegeviert en hard werken beloond wordt.

6. Respect voor Onze Gemeenschap:

Het behoud en respect voor onze waarden, respect voor wat onze voorouders hebben opgebouwd, en respect voor alle mensen in onze gemeenschap zijn van groot belang.

Samen kunnen we werken aan een rechtvaardige, eerlijke en respectvolle gemeente waar iedereen een kans krijgt en waar de basisprincipes van recht en welzijn hoog in het vaandel staan. Laten we samenwerken voor een betere toekomst voor al onze inwoners.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF